Suomalaiset ja ylelliset autot

Suomalaiset julkisuuden henkilöt, kuten näyttelijät ja muuten paljon julkisuudessa esiintyvät ihmiset arvostavat komeaa ajopeliä, jonka kanssa esiintyä Suomen kansalle. Useimmiten kulkuvälineenä on upea urheiluauto, bensaa vähän syövä pikkuauto tai lomille sopiva katumaasturi.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne omistaa Ferrari 360 Challenge Stradalen, jolla hän huristelee silloin, kun perhe ei ole mukana matkassa. Perheen kanssa voi lipua pitkin teitä tyylikkäällä 1957 vuosimallia olevalla jenkillä nimeltä Chevrolet Bel Air. Monelle tuttu Cheek liikuskelee ympäriinsä vikkelällä BMW 530d Gran Turismolla. Entinen Formula 1 kuski Mika Salo omistaa muun muassa kaksi Chevrolet Camaroa, kun taas tunnettu räppäri Uniikki ajelee näppärällä Porsche Panamera 4:llä.

Björn Wahlroosin nähdään liikkuvan muhkean Bentleyn Flying Spur -auton kyydissä. Monet suomalaiset ajavat mielellään ns. katumaasturilla, joita löytyy runsaasti Suomen katukuvasta. Mercedes-Benzin eri mallit, sekä Toyotan Land Cruiser, Audin Q7 ja Land Roverin jämerä Freelander ovat muun muassa suosiossa Suomessa.